آخرین پست ها

bnr

شکلات هرچه تلختر بهتر

کاکائو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین خوراکی های به ویژه در روزهای نوروز است. اساسا کاکائوی طبیعی، سرشار از ترکیبات فلاونوییدی محلول در چربی است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. شکلات تلخ، منبع غنی از آنتی اکسیدان به شمار می آید و میتوان آنرا به عنوان یک ماده غذایی گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان در رژیم غذایی افراد قرار داد. مصرف به اندازه و متعادل آن میتواند حتی کنترل کننده بسیاری از واکنشهای نامناسب در بدن که منجر به تصلب شرایین و ابتلا به بیماری های قلبی میشود، باشد. مصرف روزانه حداکثر 30 گرم شکلات تلخ احتمال بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.

برچسب ها : خواص کاکائو , فواید کاکائو , خواص شکلات تلخ , فواید شکلات تلخ , مزایای کاکائو , مزایای شکلات تلخ ,
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

فروش ویژه